Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Прием в съвместната магистърската програма "Финансов мениджмънт на английски език" с Университета Монтескьо-Бордо IV

   

04.08.2014

В началото на месец септември 2014 г. в Стопанския факултет ще се проведе приемът на кандидат-магистри в съвместната магистърска програма с френския университет Монтескьо - Бордо IV "Финансов мениджмънт на английски език". Обучението е платено и се провежда изцяло на английски език от преподаватели от Франция, а завършилите програмата студенти получават френска национална диплома, както и диплома от СУ "Св. Климент Охридски".

 

Приемът на документи (мотивационно писмо, CV и академична справка /приложение от диплома/) за програмата се осъществява от 1 юни до 10 септември 2014 г. по електронен път на адрес yovoganm@yahoo.fr. Класирането се извършва по документи и след устно събеседване с кандидатите.

 

Устният изпит (събеседването) за кандидат магистрите в програма "Финансов мениджмънт на английски език" ще се проведе на 15 септември от 18 ч. и на 16 септември от 9 ч. в зала 304 на Стопанския факултет.

Събеседването ще обхване:

- мотивацията

- познанията по икономика, финанси или счетоводство

- анлийски език

 

Повече информация за програмата "Финансов мениджмънт на английски език"