Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Поредица от събития за дейността на публичната администрация за програмен период 2021-2027 г. започва през декември

   

27.11.2023

 

Студентите от магистърска програма „Икономика и управление на публичните ресурси“ (МПИУПР) ще имат възможност да се включат в първото от поредицата събития на тема „Актуални теми в дейността на публичната администрация за програмен период 2021 - 2027 г.“. Инициативата ще се проведе в периода 5 - 7 декември 2023 г. в „Огледална зала“ на Ректората на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Северно крило.

Програма на събитието.

Screenshot 2023-11-27 152704

 

Работата в екип бе изведена като успешен модел в рамките на МПИУПР. Този модел ни насочи и към партньорство с Правната платформа за нередности, нарушения и финансови корекции на обществени поръчки при провеждане на продължаващи квалификационни курсове.

На участниците в курсовете ще бъде издаден документ от СУ „Св. Климент Охридски“, Стопански факултет - Център за образователни услуги, съгласно Наредбата за единните държавни изисквания към съдържанието на основните документи, издавани от ВУ в двумесечен срок (ПМС №215/12.08.2004 г.).

Университетът винаги е играл ролята на платформа за споделяне на знания и обмен на информация между заинтересованите страни. Именно затова имаме потребност да градим мостове с бизнеса в полза на публичната администрация и икономиката.