Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Николай Василев представи книгата си „Кариера или не? 10 фактора за успешно начало на кариерата“ в Стопанския факултет

   

05.06.2018

 

На 4 юни Николай Василев, управляващ партньор в Експат Капитал и бивш министър в две правителства на Република България, представи пред студенти и преподаватели от Стопанския факултет новата си книга – „Кариера или не? 10 фактора за успешно начало на кариерата“, издание на Сиела.

 

NVasilev

 

Г-н Василев представи 10-те фактора за успешна кариера и насърчи студентите и преподавателите да търсят повече възможности за стажове по време на обучението, да засилят връзките със завършилите студенти, да се учат повече чужди езици. Г-н Василев отдели доста време в презентацията си и на важността на CV-то при кандидатстване за работа, както и на основните грешки, които допускат студентите при изготвянето на своите автобиографии.

 

Книгата може да бъде определена като сборник с препоръки как да се подготвим по-добре за по-успешен старт на кариерата. Николай Василев смята, че книгата може да бъде полезна за читатели от всякакви възрасти и във всякакви житейски роли – студенти и гимназисти, млади професионалисти, но също и преподаватели, родители, работодатели.

 

Всеки, който желае, може да получи книгата от автора напълно безплатно в електронен (PDF) формат – авторът отговаря на мейли, изпратени на адрес: careerornot@expat.bg. В хартиена форма книгата струва 10 лв.

 

obyava