Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 18-ти декември ще се проведе гост-лекция на Георги Малчев, XploraBG

   

11.12.2023

 

На 18.12.2023 г. от 18:30 часа в зала 200 ще се проведе гост-лекция с Георги Малчев на тема „Трудно ли е да си пример?”. Събитието е част от дейността на Бизнес академията.

Лекцията е отворена за всички студенти, които проявяват интерес.

111

Георги Малчев е влиятелен и опитен професионалист в областта на бизнеса и маркетинга. Като Managing Partner в XploraBG, той ръководи иновативна компания, насочена към откриване на новаторски и ефективни подходи в света на дигиталния маркетинг. Съосновава социално ангажираната фондация „Предай Нататък“, която помага на домове за възрастни хора в цяла България .

Като съхост на Xplore Marketing Podcast, Малчев предоставя ценни перспективи и анализи за последните тенденции в маркетинга. Неговата лекция на тема „Трудно ли е да си за пример?“ обещава да бъде изключително вдъхновяващо събитие, на което той ще сподели своите богати практически знания и успехи в сферата на бизнеса и лидерството.

Още за събитието.