Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Ирена Жотева проведе гост-лекция пред студенти от Стопанския факултет

   

12.12.2023

 

Г-жа Ирена Жотева, управител на „Хил Интернешънъл БГ“ ООД, участва в обучението на студентите от магистърска програма „Управление и развитие на човешките ресурси“. Тя сподели част от богатия си опит в набирането и подбора на кандидати за високи позиции. По време на лекцията бяха споделени интересни идеи, оценки и факти, които прераснаха в дискусия между лектора и студентите, сред които голяма част са професионалисти със значим опит в сферата на управлението на човешки ресурси.

Screenshot 2023-12-12 141159

Г-жа Ирена Жотева е опитен психолог с богата професионална практика. Нейната компания работи във високия сегмент на пазара на услуги в сферата на човешките ресурси.

В продължение на много години тя е ценен партньор на Стопанския факултет при провеждане на обучението по „Управление и развитие на организационната култура“. В знак на уважение и признателност, проф. д.н. Цветан Давидков й връчи сертификат от името на декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев.