Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Ден на отворените врати с „EmergingMarketWatch“ в Стопанския факултет

   

30.11.2023

 

На 6 декември (сряда), между 10:00 и 16:00 часа, ще се проведе Ден на отворените врати с представители на „EmergingMarketWatch“. В централното фоайе на Стопанския факултет ще можете да се запознаете с възможностите за работа като икономически и политически анализатор в компанията.

„EmergingMarketWatch“ е водеща фирма в сферата на икономическите анализи за развиващи се пазари (emerging markets). Екипът от икономисти на „EmergingMarketWatch“ покрива икономическите и политическите развития в над 70 страни в Европа, Азия, Латинска Америка, Близкия Изток и Африка.

Клиентското портфолио на компанията включва всички основни инвестиционни банки, големи хедж фондове и компании за управление на активи, централни банки и международни финансови институции.

В момента „EmergingMarketWatch“ набира икономически анализатори, базирани в България, като работата е напълно дистанционна. Има възможности и за работа на студенти на половин работен ден.

Вижте повече.

Screenshot 2023-11-30 115043