Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Ден на отворените врати: отключи своя потенциал с „BIC“

   

22.11.2023

 

Не пропускайте възможността на 29 ноември, между 9-15 ч. в централното фоайе на Стопанския факултет на СУ, да се потопите в света на вълнуващите стажове и иновативни стажантски програми, представени от енергичния екип на „BIC“ София.

Идеалната възможност за всички, които искат да направят първата стъпка към успешната си кариера още докато учат. Запознайте се с част от екипа на компанията в Стопанския факултет и дайте началото на вашия професионален успех!

Screenshot 2023-11-22 101155

„BIC“ е място, където студенти и завършили образованието си млади хора, могат да придобият практически опит и да израснат в личен и професионален план. В „BIC“ всеки има възможността да работи заедно с хора, които са проактивни и иновативни, и които ще ви помогнат да разгърнете своя потенциал.

Компанията предоставя много възможности за обучение на студенти в сферата на финанси и чуждестранни езици, за да им даде уменията, от които се нуждаят, за да станат експерти в своите области.

Повече от 75 години компания „BIC“ създава иновативни, висококачествени и дълготрайни продукти, които са част от всяко сърце и всеки дом.

Днес тези продукти правят ежедневието на хората по-лесно и по-приятно в над 160 държави, а компанията продължава да търси нови, устойчиви и отговорни начини за тяхното развитие.

През 2020 г., по пътя към иновации и устойчив глобален растеж, „BIC“ отваря нов модерен център за споделени услуги в София. В поделението „BIC Services Sofia“, екип от над 250 професионалисти, се занимава с подобряване, автоматизиране и въвеждане на иновации в процесите в областта на финансите, счетоводството, снабдяването, управлението на поръчки и рекламации, човешките ресурси и др.

Screenshot 2023-11-22 101255

Екипът на „BIC“ в София създава открита и кооперативна работна среда, като приветства уникалните перспективи и насърчава индивидуалността.

Прочети повече за „BIC” на https://careers.bic.com/ и виж защо да станеш един от тях.