Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Бизнес клуб организира „Коледен базар FEBA – нека заедно помогнем, доброто е заразно!“

   

22.12.2023

 

На 19 декември се проведе Коледен базар и коктейл в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, организиран от Бизнес клуба, като благотворителната кауза, избрана от Клуба, бе да подкрепим инициативата към фондацията „Операция: Плюшено мече“. Със средствата ще бъдат закупени подаръци за деца и възрастни в социални (общински) домове.

FEBA-bazar-1

По време на базара студентите можеха да закупят домашно приготвени сладки, кексове, торти, баници и други. Те имаха също възможността да участват в игри с награди за познаване на коледни филми, традиции и редица още забавни въпроси. Събитието завърши и с празничен коктейл с различни хапки, разядки и безалкохолни.

Също така над 60 студенти се включиха в изработването и надписването на картички за възрастни хора от общински домове, инициатива към Фондация „Предай нататък“.

Коледният базар бе подкрепен от KPMG Bulgaria, 100 грама сладки и Sweet Plus, без чиято помощ този Коледен базар нямаше да е толкова вълшебен и изпълнен с награди и подаръци.

FEBA-bazar-2

„Изключително сме щастливи, че заедно успяхме да създадем коледно настроени и да помогнем в тази кауза. Усмивки, които виждахме по лицата ви, ни накара да сме горди от това, което правим. Искаме да ви пожелаем и на вас Весела Коледа и незабравими празници. Този празник носи магия, ехото от която всеки възрастен усеща, а усмивките на децата ни стоплят сърцата. И нека вълшебната коледна нощ ви даде всичко, за което сте мечтали и мечтаете в момента! Здраве и щастие, Весела Коледа! Благодарим от сърце на всеки един, който се включи и беше част от инициатива!“, споделят организаторите.

Средствата, събрани от базара, които са почти 2 000 лева, ще бъдат разпределени за закупуване на подаръци на деца и възрастни хора от социални (общински) домове.

Посланието на Бизнес клуба:

Нека си помагаме, доброто е заразно – заедно можем!

Весели празници!

FEBA-bazar-9

FEBA-bazar-10

FEBA-bazar-7
FEBA-bazar-8