Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Алфонс Грахер изнесе гост-лекция пред студентите на Стопанския факултет

   

22.11.2023

 

Г-н Алфонс Грахер, главен изпълнителен директор и оперативен директор на „Gracher Kredit und Kautionsmakler GmbH und Co.“, изнесе лекция пред студентите от Стопанския факултет на тема „Лидерство в мултикултурна среда“.

Вдъхновяваща лекция за успехите и предизвикателствата пред един предприемач, който започва своя бизнес сам, за да го превърне във водещ в своята сфера в Европа; за научените уроци от бюрото в банковия офис до издаването на гаранция за строителство на емблематичната Сфера в Лас Вегас; за създаването и развитието на екип, който за няколко години се разраства в 5 европейски държави. Тези, и още теми сподели г-н Грахер пред студентите в рамките на дисциплината „Основи на управлението“.

Screenshot 2023-11-22 091327

„Мислете мащабно, отделяйте достатъчно време да прочувате и анализирате различните възможности, бъдете автентични и работете отдадено, със сърцето си“, сподели г-н Грахер, основател и главен изпълнителен директор на най-големия доставчик на гаранционни услуги в Европа с глобален обхват.

Лекцията беше открита от доц. д-р Иван Ангелов – зам.-декан с ресор „MBA програми и бизнес обучения“. По-късно в деня, г-н Грахер се срещна с декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев, с когото обсъдиха възможности за взаимно сътрудничество.

Screenshot 2023-11-22 091345