Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Александрина Боянова, кредитен експерт, координатор за Климат и околна среда в ЕИБ, представи гост-лекция в Стопанския факултет

   

22.03.2021

 

Стопанският факултет продължава за втора поредна година партньорството си с групата на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). Миналата година СУ „Св. Климент Охридски“ чрез Стопанския факултет стана първият български академичен партньор на ЕИБ за поредица от гост-лекции на мениджъри в институцията.

Този понеделник гост-лекция пред студентите от Стопанския факултет бе представена от г-жа Александрина Боянова, кредитен експерт, координатор за Климат и околна среда. Тя представи темата „Изпълнение на стратегията за опазване на климата“ онлайн през платформата Webex. Модератор на срещата беше деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев.

ABoyanova-EIB

Последната лекция от поредицата гост-лекции на ЕИБ и ЕИФ ще се проведе на 29 март 2021 г. от 17:00 до 18:30 часа – лектор ще е г-н Христо Стоянов, Регионален мениджър на Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ). Той ще представи дейностите на Фонда и актуалните предизвикателства – „Обзор на ЕИФ и подкрепа във връзка с кризата от КОВИД-19“.

Регистрация за лекцията е на адрес: https://forms.gle/cYVHgWMGTuAjkXPNA