Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Приключи конкурсът на Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ „Месец април – месец на детската книга“

   
Приключи конкурсът на Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ „Месец април – месец на детската книга“

На 28 април 2015 г. в библиотеката по Начална и предучилищна педагогика ръководството на факултета - проф. д-р Димитър Гюров - декан, проф. д-р Стефан Алтъков и доц. д-р Николай Цанев - зам.-декани, връчиха официално наградите на лауреатите в конкурса „Месец април – месец на детската книга“ във ФНПП.

Конкурсът беше проведен от ръководството на Факултета по начална и предучилищна педагогика съвместно с библиотеката по Начална и предучилищна педагогика. Право на участие имаха всички студенти от факултета, образователно-квалификационна степен „бакалавър“ – редовно и задочно обучение, в едно от посочените направления:

1

Направление 1: Участникът по свой избор посочва любим цитат от детска книга на български или чужд автор, въз основа на който в рамките на две-три печатни страници да напише есе по дадения цитат.

Направление 2: Участникът по свой избор посочва любим цитат от детска книга на български или чужд автор, въз основа на който представя своя картина /размери, материали и техники по избор/ по дадения цитат.

3

В направление „Есе“ първо място спечели Емилио Стилиянов Патарински – 2 курс, специалност „Педагогика на масовата и художествената комуникация“. Второто място е за Габриела Пламенова Валентинова – 3 курс, специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. На трето място е Теодора Данаилова Дочева – 2 курс, специалност „Педагогика на масовата и художествената комуникация“.

В направление „Изобразително изкуство“ тримата финалисти са от специалност „Изобразително изкуство“. Първото място спечели Елена Любенова Петрова – 2 курс, второ място - Наташа Любомирова Балабанова от 2 курс и третото място е за Цветелина Любенова Деничина от 3 курс.

Работите на всички наградени в конкурса ще бъдат публикувани на сайта на ФНПП.

2