Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / "Отвътре" - Фотографска изложба на Детелина Тихолова

   
"Отвътре" - Фотографска изложба на Детелина Тихолова

В Галерия „Алма матер” на Софийския университет „Св. Климент Охридски” бе открита фотографската изложба на Детелина Тихолова „Отвътре”. Събитието е организирано от Културния център на СУ и Галерия „Алма матер”. Експозицията може да бъде разгледана до 29 януари 2016 г.

Със своя проектОтвътре” фотографката Детелина Тихолова разкрива една непозната част от света на художника – творческото ателие. Всяко ателие е различно, носи духа и специфичните особености на притежателя си, на материалите и начина на работа. В изложбата са запечатани скритите за посетителите в галерийните пространства моменти на подготовка и творчески процес, както и миговете на съзерцание и вглъбяване.

В проекта участват кюстендилските художници Евелина Велинова, Елица Тодорова, Георги Андонов, Иво Борисов, Свилен Блажев, Красимир Красимиров-Роли, Станислав Божанков-Станко.

Изложбата е била част от „Месец на фотографията 2014” и е била представена в Художествената галерия „Вл. Димитров-Майстора” в град Кюстендил през май миналата година.

1
2
3