Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Полезна информация за студенти / Покана за участие в Национален конкурс по одит за студенти „Млад одитор“

   

02.03.2021

 

През март 2021 г. ще стартира десетото издание на Националния конкурс по одит за студенти „Млад одитор”. Конкурсът се организира от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) съвместно с одиторски дружества Ейч Ел Би България и Захаринова Нексиа. Петчленно жури ще оцени представянето на участниците в конкурса и ще определи първите трима от тях, които ще получат финансови награди, финансиране на обучение в образователна степен в избрано от тях висше училище в България и едномесечни стажове в компаниите организатори.

За други двама участници, предложили оригинален подход при решаването на казусите, са предвидени стипендии за обучение. Конкурсът е адресиран към студентите, обучаващи се в професионалното направление „Икономика“, от всички университети и колежи в страната, както и в чуждестранни висши училища, независимо от степента и формата им на обучение. Повече информация можете да намерите тук.

 

За контакти:

Юлияна Георгиева, ВУЗФ

тел.: 02/ 4015 807; 0888 443 096,

e-mail: jgeorgieva@vuzf.bg