Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / "Кариери" и Представителството на Европейската комисия в България организират информационно събитие на 24 април от 15 ч.: Какви са възможностите за стаж и доброволчество в евроинституциите?

   

21.04.2017

 

europeancommissionlogo
karierilogonew

 

"Кариери" и Представителството на Европейската комисия в България организират информационно събитие за стажантските програми и възможностите за доброволчество в европейските институции. То ще се проведе на 24 април в Дома на Европа, ул. "Г. С. Раковски" 124, с начален час 15.00.
Събитието има за цел да помогне на младите хора да се ориентират във възможностите за професионално ориентиране и трупане на работен опит, които предлагат евроинституциите и някои от техните нови или вече традиционни програми. Лектори ще бъдат служители в евроинституциите, настоящи и бивши стажанти и експерти.
Участието е безплатно, но е нужна предварителна регистрация.

 

Повече за събитието: http://www.karieri.bg/karieren_klub/novini/2952551_kakvi_sa_vuzmojnostite_za_staj_i_dobrovolchestvo_v/