Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Лекция на д-р Аврам Агов, Университет на Британска Колумбия, "Корпоративните мрежи в Корея и практиката на Самсунг", 21 март, 18.30 ч.

   

19.03.2012

 

Лекция на д-р Аврам Агов, Университет на Британска Колумбия посветена на "Корпоративните мрежи в Корея и практиката на Самсунг" на 21 март, 18.30 ч. в зала 304 на Стопански Факултет.

 

Д-р Агов има докторат от Университета във Ванкувър, Канада, магистър е на Харвардския университет и магистър от СУ "Св. Климент Охридски", има специализация в Колумбийския университет, Ню Йорк. Работил е на висока управленска позиция в Самсунг електроникс в Сеул, Южна Корея, почетен гражданин на Сеул и автор на книгите "Страната на утринната свежест“ и "Самсунг или пътят на трите звезди”.

 

Лекцията ще се фокурсира върху специфичната форма на организация на корейските фирми под формата на капиталови мрежи и стратегически партньорства на различни организации, историята на възхода на Самсунг електроникс и други теми от изследванията и опита на д-р Аврам Агов.

 

Лекцията ще бъде в рамките на изборния курс "Организационни мрежи и стратегически партньорства" на гл.ас. Т. Ялъмов.