Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Ден на отворените врати: потопи се в света на технологиите с „А1“

   

29.11.2023

 

На 4 декември (понеделник), между 14 и 18 часа, ще се проведе Ден на отворените врати с представители на „А1 България“. В централното фоайе на Стопанския факултет ще можете да се запознаете с много възможности за стаж и развитие в пределите на най-големия телекомуникационен оператор и ICT компания в страната. Компанията беше отличена със сертификат „Great Place To Work“, който представя „А1“ като един от най-добрите работодатели в Европа.

„А1“ е мястото, където можете да получите практически опит при работа по реални бизнес проекти със специалисти от компанията. Стажантските инициативи на телекома дават това, от което се нуждае всеки прохождащ професионалист – увереност и поле да покаже на какво е способен.

A1_LinkedIn_SU_OpenDoors_2

От друга страна, богатото портфолио от услуги, които компанията предоставя дава възможност всеки от вас да намери точното място за себе си в областта, в която иска да се развива. „А1 България“ е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в страната. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката „MAX Sport“, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения.

Водещо за „А1“ е желанието да предоставя качествени услуги на своите потребители, а усилената работа се отразява и в спечелените награди. Наскоро мобилната мрежа на „А1“ беше отличена като най-бързата в страната според Ookla.

Екипът на „А1“ ви очаква, за да извървите заедно пътя към разгръщането на потенциала ви, така че да имате възможност да се превърнете в специалистите, в които заслужавате.