Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Ръководството на СУ получи благодарствено писмо от директора на ПМГ „Добри Чинтулов”

   
Ръководството на СУ получи благодарствено писмо от директора на ПМГ „Добри Чинтулов”

За втора година доц. д-р Марин Русев и доц. д-р Косьо Стойчев даряват награда на изявен зрелостник на гимназията, която са завършили.

Ректорското ръководство на Софийския университет „Св. Климент Охридски” и деканското ръководство на Геолого-географския факултет получиха благодарствено писмо от г-жа Мариана Милева, директор на Природо-математическата гимназия „Добри Чинтулов” в гр. Сливен.

Директорът изказа своята искрена благодарност към доц. д-р Марин Русев и доц. д-р Косьо Стойчев, възпитаници на гимназията и преподаватели в Геолого-географския факултет на СУ, за тяхното отговорно и съпричастно отношение към всички съвместни инициативи, свързани с науката география, с нейното място в училището, университета и обществото.

За втора поредна година двамата преподаватели даряват награда на изявен зрелостник от ПМГ „Добри Чинтулов”. „Убедена съм, че онова, което приемаме като кауза, съдържа очакването за това, как ние самите бихме искали да бъдем приемани след време. Затова и отношението, което доц. д-р Марин Русев и доц. д-р Косьо Стойчев показаха, е въпрос на уважение и самоуважение към ролите ни на преподаватели, професионалисти и хора”, се казва още в писмото.

1