Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Събитие „Преди утрешния ден – пилоти на бъдещето“ на списание BGLOBAL ще се проведе на 31 май

   

26.04.2023

 

Списание BGLOBAL кани всички студенти да присъстват на събитието „Преди утрешния ден – пилоти на бъдещето“. То ще се проведе на 31 май 2023 в София ивент център от 14:00 часа. Събитието е част от социалната инициатива „Преди утрешния ден“, която списание BGLOBAL води с професионализъм и обществена отговорност.

BGlobal - BT2023 - vision

Събитието „Пилоти на бъдещето“ е насочено най-вече към младите хора, като в залата ще присъстват както студенти от няколко университета, така и и група от предприемачи и висши мениджъри.

Лектори ще бъдат едни от най-успелите българи, които имат знанията и опита да виждат напред във времето. Сред пилотите на бъдещето във второто издание на инициативата виждаме Марио Бакалов, Ивайло Славов, Карел Крал, Явор Джонев, Калин Димчев, Огнян Траянов, Доминик Хамерс, Радослав Бимбалов, Спас Керимов и др.

За участие в събитието може да се регистрирате тук. Тъй като местата са ограничени присъствието ще се потвърждава по имейл.