Начало / Университетът / Факултети / Геолого-географски факултет / Новини / Представяне на стипендиантска програма на German Federal Environmental Foundation

   

Геолого-географски факултет ще бъде домакин на представянето на новата стипендиантска програма за Централна и Източна Европа в направлението „околна среда“ на German Federal Environmental Foundation (Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU) DBU – Fellowships for university graduates from Central and Eastern Europe (CEE) | Fellowships for Central and Eastern Europe (CEE).

Събитието ще се проведе присъствено на 16.01.2023, понеделник, от 17:00 часа в зала 289 на ГГФ, трети етаж, северно крило на Ректората на СУ „Св.Климент Охридски“. На Вашите въпроси ще отговаря г-жа Ваня Рътарова, координатор на програмата за България. Заповядайте и научете от първо лице за възможностите за специализация в Германия!

Със съдействието на Факултетния студентски съвет на Геолого-географски факултет на СУ, ще се осигури допълнителна възможност за онлайн-участие в срещата, която ще бъде пряко излъчвана в страницата на Съвета – https://www.facebook.com/fss.ggf.su.