Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Мастърклас с Георги Захариев: „Финансово независим – мечта с краен срок“

   

23.02.2022

 

Какво да очакваш от Success Story Masterclass с Георги Захариев?

„Финансово независим – мечта с краен срок“

Как се постига финансова независимост и какво е нужно за да постигнеш успех през 2022 г. през очите на младият предприемач Георги Захариев, завършил СУ „Св. Климент Охридски“.

Георги ще засегне елементи на психологията зад успеха и какви умения са ни нужни, за да успеем да постигнем целите си. Той има опит в бизнеса и инвестициите над 7 години и е постигнал финансова независимост преди да стане на 30.

мастърклас

По време на Success Story Masterclass ще получиш отговори на следните въпроси:

 • Какво значи да бъдеш предприемач през 2022 г.?
 • Как да изградиш фундаментите на финансовата си независимост като студент?
 • Как да бъдем конкурентни, докато постигаме мечтите си?
 • Ретроспекция на успеха при Георги Захариев в контекста на следването му като студент и какви са нужните умения според него?
 • Как изглежда бъдещето на пазара на труда и бизнеса и какви трябва да бъдем като хора, за да принадлежи на нас?
 • Web 3.0 и банките, кариерни възможности?

 

Какво още ще научиш от мастъркласа:

 • История на проектите, по които е работил Георги Захариев и решенията, които е взимал
 • Обвързване на личните решения с бизнес решенията по примера на инвестиции в Airbnb имоти, Finance Academy и работата в Google и SoftUni.
 • Дефиниция на успеха и финансовата независимост и начин, по който всеки сам може да ги дефинира според своите нужди и контекст
 • Конкретни стъпки, които студентите могат да приложат, за да бъдат успешни в работата си, в личния живот и в постигането на финансовата независимост
 • Кои са уменията на бъдещето, които ще гарантират добър живот на днешните студенти и как ще се развие пазарът на труда в България през следващите години по лични наблюдения на Георги Захариев.
 • Web 3.0 – как младите хора могат да бъдат част от бъдещето, ако се интересуват от теми като финанси, криптовалути, финтех. И как могат да кандидатстват за Стажантската програма в Пощенска банка, за да са готови за бъдещето.

 

#ПоПътяНаУспеха с Георги Захариев

Георги Захариев е основател на Finance Academy. Антрополог по образование, инвеститор и предприемач по призвание с над 7 години опит в бизнеса и иновациите. Кариерата му преминава през позиции като Project Manager на Google „Дигитален гараж“ за България, дигитален консултат, директор „Бизнес развитие“ в СофтУни.

Основал е една от първите компании за управление на имоти за краткосрочни наеми в България преди повече от 6 години, като в момента фирмата управлява личното му портфолио от имоти в София. Георги е част от управителния съвет на „Асоциация за туристически имоти и иновации“, където споделя стратегически приоритети за развитието на туризма и България като модерна бизнес дестинация.

През последните 2 години е управляващ партньор в Zahara Consult – консултантска компания, предоставяща бутикови услуги за дигитален маркетинг и позициониране в сферата на финансите, криптовалутите, блокчейн, NFT и софтуерните решения с клиенти на 3 континента.

 

Събитието ще се проведе на 1-ви март от 15:30 в платформата MS Teams.

 

Повече информация можете да намерите на страницата на събитието във Facebook: https://bit.ly/3t71GLM