Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Иван Петров, алумни на Стопанския факултет, ще изнесе лекция на тема „Маркетинг на веригите хипермаркети“

   

04.10.2021

 

На 16.10.2021 г. в 11:15 ч. в класна стая на проф. Невяна Кръстева ще бъда изнесена лекция на тема „Маркетинг на веригите хипермаркети“ от Иван Петров, алумни на Стопанския факултет.

imgonline-com-ua-CompressToSize-Ox1mSWEpnCEO

Г-н Петров е управленски консултант с опит във фармацевтичната индустрия и в сферата на бързооборотните стоки. Завършил е бакалавърска степен стопанско управление и магистърска степен стратегическо управление в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Бил е част от екипа по управленско консултиране, отговорен за българския пазар, към Nielsen, компания изследваща пазара на бързооборотни стоки.

От 2015 г. е част от консултантския екип на IQVIA. Първоначално работещ по оптимизация на стратегиите на международни фармацевтични компании на българския пазар, от 2019 г. се фокусира върху дизайн и стратегия на клинични проучвания. Работата му цели подобрението на едно клинично проучване от гледна точка на фактори като нужни инвестиции, тежест за пациентите, регулаторни изисквания и други елементи определящи успеха на едно клинично проучване.