Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Кариерен форум 6.0 / Himera Ideas/Химера Айдиъс

   

 

Знаеш ли какво е prop trading? Заповядай на нашия виртуален павилион, за да ти разкажем в отворен и приятелски разговор за нашата компания и възможностите, които предлагаме. Тук ще се срещнеш с част от екипа ни и ще научиш какви са предизвикателствата на професията Equity Trader. Ще представим отворените позиции при нас и ще се радваме да бъдем полезни и да отговорим на всички въпроси, които те вълнуват.

Himera Ideas Baner

Himera Ideas е финтех компания, която търгува за собствена сметка на най-ликвидните и големи фондови пазари в света - NYSE, NASDAQ (USA). Имаме повече от 10 години опит в електронния трейдинг и разполагаме с достъп до доказано най-добрата платформа за професионален трейдинг. Използваме разнообразни стратегии и широк спектър от типове и класове инструменти, което ни дава преимущество, независимо от възможностите на пазара. В стремежа си да се надграждаме и развиваме като компания, не спираме да търсим нови идеи и възможности. Ние в Himera Ideas сме повече от компания - ние сме приятели. Насърчаваме предприемаческия и креативен дух в нашия екип, което в съчетание с колаборативната среда и иновативен подход, ни води към успех. Също така знаем, че в живота има и други аспекти извън трейдинг и това рефлектира във визията, която сме създали. Спортуваме по разнообразен начин и празнуваме нашите победи заедно. Всичко това създава един успешен свят, изпълнен с чувство за сплотеност и завършеност.

Интернет страница на компанията: https://himeraideas.com/

Портал за обяви за работа и стаж в компанията: https://himeraideas.com/careers.html

 

Виртуален щанд 1: https://us02web.zoom.us/j/8170886378?pwd=ZG9IL0F0QmNPNTJ3WGhOcndLRlQ3dz09#success

Meeting ID: 817 088 6378

Password: himera

Лице, представляващо компанията: Владислав Бонев, vbonev@himeraideas.com, 0898580752

 

Данни за връзка с представител на компанията: Кристина Бонева, kboneva@himeraideas.com, 0897 947 550