Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Клубове и центрове / Студентски клуб "Спектър" / Новини от студентски клуб "Спектър" / Buddy Bowling - съвместно събитие на клуб "Спектър" и Алумни клуб

   

02.12.2015

 

Автор: Младен Младенов

 

 

Kлуб „Спектър” осъществи успешно първото си съвместно събитие с Алумни клубBuddy bowling. То се проведе на 26.11 /четвъртък/ в Mega Extreme Center, SkyCity Mall. На него се събраха настоящи, завършили студенти и преподаватели на Стопански факултет, за да завържат нови запознанства, да се забавляват, а и да блеснат със спортни умения.

Събитието започна с теглене на „късметчета” (игра за запознанство) и продължи с дългоочакваната игра на боулинг, която щеше да определи най–добрите сред присъстващите. Призовата тройка бе Петър Буюклиев, Ивелина Василева и Христо Буюклиев, които постигнаха доста добри резултати (за аматьори). ;)

След боулинга всички се впуснаха в игри на дартс, въздушен хокей, джаги и други, а накрая се събраха и приковаха поглед в сблъсъка на вечерта — двубой на двойки по Осма топка: проф. д. ик. н. Георги Чобанов и гл. ас. Д–р Боряна Богданова срещу Братя Буюклиеви (Христо и Петър). Двамата братя излязоха крайни победители в този оспорван двубой.

Благодарим на всички присъствали на прекрасното събитие! Ще се постараем тези срещи да се превърнат в традиция, така че следете страницата ни във Facebook и сайта ни! ;)

Всички снимки може да разгледате тук