Начало / Университетът / Факултети / Биологически факултет / Кариера и повишаване на квалификацията / Caлон Обучение и професионална реализация октомври 2019

   

Уважаеми колеги студенти,

Френското посолство в България има удоволствието да ви покани на Салона « Обучение и професионална реализация », организиран от Френския институт в България и Агенция Campus France Париж. Той ще се проведе на 20 и 21 октомври 2019 година във Френския институт в България.

 

Събирайки на едно място френски висши учебни заведения и представители на франкофонските програми в България, тази проява предлага директен контакт със студентите и съдейства за развитие на междууниверситетското сътрудничество.
https://www.bulgarie.campusfrance.org/fr/espace-etudes

 

А участието на френски предприятия в България има за цел да засили диалога между университети и предприятия, както и да предостави на младите хора информация за професионални стажове и работни позиции.
https://www.bulgarie.campusfrance.org/bg/sekciya-kariera

 

https://www.bulgarie.campusfrance.org/bg/onlain-zapisvane

 

В тази връзка ви предлагаме на 20 октомври, от 10:00 до 11:00, среща на чаша кафе с представителите на френските учебни заведения и на предприятията, присъстващи на салона.

 

Надявайки се, че проявата представлява интерес за вас, ще се радваме на присъствието ви

 

Салонът е насочен към франкофони и нефранкофони.

За допълнителни уточнения Бисера Коларова bissera.kolarova@institutfrancais.bg