Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Официално връчване на дипломите на завършилите бакалаври - 28 ноември 2013

   

06.11.2013

 

ЗА ДИПЛОМИРАНИТЕ

 

Официалното връчване на дипломите ще се проведе на 28 ноември от 14ч. в Аулата на Ректората.

 

Във връзка с промоцията от 11 до 26.11, всеки трябва да дойдете лично или да изпратите упълномощено лице /пълномощно без да е нотариално заверено/ за да се подпише за получаването и да потвърди присъствие. Възможно е да стане в цялото работно време 9-17.30ч. /стая 402/. Също в посочения срок е възможно да уведомите на адрес d.boteva @ feb.uni-sofia.bg /или на тел. 8738310 - след 14ч./ за евентуално отсъствие или присъствие на вас или ваш колега /за получаване на известието ще получите потвърждение/. Ако потвърдите присъствие, без да сте се подписали в главната книга, ще трябва да търсите списъците за получаване НА ДИПЛОМИ и да се подпишете В АУЛАТА. ДИПЛОМАНТИ, НЕПОТВЪРДИЛИ ПРИСЪСТВИЕ, НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ДИПЛОМИТЕ СИ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ПРОМОЦИЯ!!!

 

За церемонията трябва да дойдете в 13ч. на полуетажа под Аулата за получаване на тогите. ШАПКИ НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В РИТУАЛА!!!

 

Дипломираните в предишни сесии, които са получили дипломите си предварително, а биха желали да ги получат официално, могат да ги дадат след получаването на тогите- на Долорес. За тогите трябва да се обадят по телефона и да бъдат включени в списъка.

 

ЩЕ ПРИВЕТСТВАМЕ ПРИСЪСТВИЕТО НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ!