Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / FrontPeak Trading гостува в Стопанския факултет на 13 април

   

09.04.2024

 

FrontPeak Trading е хедж фонд, който може да ви подготви за търговия и инвестиране в акции, опции и ETF-и, които се листват на NYSE, NASDAQ и AMEX. Присъединете сe към презентацията, която компанията ще проведе в Стопанския факултет на 13-ти април.

В събитието ще участват старши търговци и ментори, които подпомагат за изграждането на търговци без предварително придобит опит, както и за получаването на ценни знания в изкуството на търговията и за успешна кариера на финансовите пазари.

FrontPeak_Poster Landscape

След презентацията ще се проведе интерактивна сесия за въпроси и отговори. Това е вашата възможност да зададете най-належащите си въпроси и да се заровите по-дълбоко в света на професионалната търговия. Подкрепяме активното участие, за да извлечете най-голяма полза от тази сесия.

  • Дата: 13-ти април 2024 г.
  • Време: 12:00 ч.
  • Място: Зала 422, Стопански факултет

Не пропускайте възможността да се срещнете с опитни професионалисти в индустрията и да подобрите своите търговски умения. Независимо дали сте начинаещ търговец, или искате да се изкачите в кариерната стълбица, тази лекция ще ви даде практични съвети, насоки и стратегически подход, за да процъфтите в конкурентния свят на търговията.

Събитието е отворено за всички студенти и преподаватели в Стопанския факултет.