Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Гост-лекция на Кристина Маркова от Proxiad Group пред студенти от Стопанския факултет на СУ

   

19.04.2023

 

На 12 април Кристина Маркова – Senior Account Executive в Proxiad SEE, изнесе гост-лекция на тема „Философия на продажбите” пред студентите от магистърската програма „Аутсорсинг на проекти и компании” в рамките на учебния курс „Ефективна комуникация и договорни отношения” в Стопанския факултет на СУ.

Студентите бяха запознати с процеса на продажби и цикъла на купуване, както и с техниката на консултативните продажби. Заформиха се дискусии относно атмосферата на купуване, валидацията от трети лица и справянето с възражения.

Untitled design (1)

 

Екипът на Proxiad SEE предлага широк спектър от IT услуги, покриващи целия цикъл на софтуерното производство.

Екипът на Proxiad SEE предлага широк спектър от IT услуги, покриващи целия цикъл на софтуерното производство. Компанията следва иновативен подход в предоставянето на продукти, услуги и експертиза, за да ги направи ефективни. Продуктът Desk Buddy e система за управление на споделени работни места (и свързани с тях услуги) с цел намаляване на разходите за поддържане на излишни офис площи. Продуктът GROW е решение за целеполагане и управление на представянето – подходящо за малкия и средния бизнес.

 

Компанията е отворена за амбициозни млади хора – както за стаж, така и за последваща работа.