Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Едногодишна академична програма в САЩ: „Младите лидери на България"

   

НОВО: Едногодишна академична програма в САЩ: „Младите лидери на България"

Краен срок: 22 февруари 2010 г.

 

Едногодишно обучение (без кредити) с пълна стипендия в предварително избрани водещи университети и колежи в САЩ на 10 – 20 талантливи български студенти. Програмата е предназначена за студенти от всички български акредитирани университети, следващи втора или трета година бакалавърска степен. Този компонент предлага на талантливите български студенти да получат ценен образователен и културен опит в САЩ, който безспорно ще им помогне за пълноценното приключване на висшето им образование в България. Избраните участници ще получат пълна стипендия, която изцяло ще покрие разходите за обучение, общежитие, учебници, пътни и джобни за цялата академична 2010/2011 година в предварително избран престижен университет в САЩ.

 

Кандидатите трябва да:

- са български граждани, които живеят и учат в България;
- са завършили поне две години от бакалавърското си обучение в акредитиран български университет (подаването на документи за програмата трябва да е в периода на втората или третата година от следването);
- представят официален документ за високи академични успехи;
- владеят отлично английски език с цел академично обучение в САЩ;
- демонстрират интерес към глобалните тенденции, както и желание да реализират професионалните си умения в България.

 

Повече информация:

http://www.karieri.bg/viewadv/obuchenia/19260_programa_mladite_lideri_na_bulgariia/