Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Доц. д-р Савина Михайлова-Големинова беше гост-лектор в уебинар на Университета „Сен Жозеф“ – Бейрут, Ливан

   

30.03.2021

 

Доц. д-р Савина Михайлова-Големинова от Катедра „Икономика и управление по отрасли“ на Стопанския факултет беше гост-лектор в уебинар за преподаватели и студенти от Факултета по бизнес администрация и мениджмънт на Университета „Сен Жозеф“ (FGM, USJ) в Бейрут, Ливан на 30 март 2021 г. Темата на нейната лекция беше „Рамка за корпоративно управление на държавните предприятия: българският казус“.

1

По време на конференцията доц. Михайлова представи съвременните тенденции в рамката за корпоративно управление на държавните предприятия в България в съответствие с международните добри практики.

На официалното откриване на събитието присъстваха деканът на FGM проф. д-р Фуад Змокхол и деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев.

Лекцията е част от поредица от презентации в рамките на партньорството между Стопанския факултет и Факултета по икономика и бизнес на USJ.