Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Официално закриване на курса “Investment Decision Process / Petroleum and Energy Economics”, част от програмата на TOTAL Professeurs Associés

   

23.03.2018

 

На 23 март в Стопанския факултет беше проведено официално закриване на втория съвместен курс на Стопанския факултет и инициативата TOTAL Professeurs Associés (TPA) , подкрепена от енергийната компания TOTAL. Лектор в курса “Investment Decision Process / Petroleum and Energy Economics” беше проф. Кристиан Герит.

download

В официално закриване се включиха г-жа Вася Николовска – съветник правни въпроси и корпоративни комуникации в TOTAL E&P Bulgaria и ръководителят на Катедра „Икономика и управление по отрасли“ доц. д-р Атанас Георгиев , който е и директор на магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги“ .

download (1)

В курса се включиха 11 настоящи и завършили студенти от магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги“, както и техни колеги от други програми.