Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Клуб „Финанси“, Икономически университет – Варна: Трети национален конкурс за есе

   

02.03.2016

 

ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ

 

Клуб „Финанси“ при едноименната катедра на Икономически университет – Варна организира за трета поредна година Национален конкурс за есе на икономическа тематика. Право на участие имат всички ученици и студенти в България, както и българите, обучаващи се в чужбина. През първите две години над 350 ученици и студенти от България и Европа взеха участие в конкурса, утвърждавайки го като трибуна за изява на проактивните младежи.

Essay плакат

 

Темите тази година са:

· За студенти – „Бежанската криза през погледа на икономиста“

· За ученици – „Моите финанси формират моето бъдеще“.

Есетата трябва да бъдат в обем до 5 страници. Крайният срок за изпращане е 31.03.2016 г. на адрес essays_finance@ue-varna.bg! Всички есета ще се оценяват анонимно. Участниците не бива да пишат данните си във файловете, а да оставят трите си имена, курс/клас, специалност и университет/училище като текст в писмото.

Председател на журито е проф. Стефан Вачков – ръководител катедра „Финанси” на ИУ – Варна. Най-добрите есета ще бъдат публикувани, а авторите им ще получат награди от спонсорите на конкурса. Всеки автор ще получи сертификат за участие и изненада. Награждаването ще се проведе в края на април в Икономически университет – Варна.

 

За повече информация:

тел.: 0883 514 576

http://finance-club.ue-varna.bg/

https://www.facebook.com/FinanceClubUE

 

Клуб "Финанси"
Икономически университет - Варна
Варна 9002, бул. “Княз Борис I” 77
тел.: + 359 898 421 890, 0883 514 576

http://finance-club.ue-varna.bg/

https://www.facebook.com/FinanceClubUE