Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ / Прием за летен семестър в магистърската програма „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“

   

13.12.2017

Стопанският факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ организира прием за обучение в магистърската програма „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“ за летен семестър на 2017-2018 учебна година

 

MP-BusinessAnalytics

 

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ организира прием за обучение в магистърската програма „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“ за летен семестър на 2017-2018 учебна година. Приемът е за платена форма на обучение. Всички кандидатстващи трябва да напишат молба за кандидатстване до Декана на Стопански факултет в свободна форма и да я изпратят до проф. Иван Иванов (i_ivanov@feb.uni-sofia.bg) до 9 февруари 2018 г. Задължително е да напишат името на магистърската програма, формата на обучение (платена форма) и какво висше образование са завършили – бакалавър или магистър по икономика или стопанско управление, или друга специалност.

 

Изпитът ще бъде устен под формата на интервю и ще се проведе на 12 февруари 2018 год. от 16.00 часа в сградата на Стопански факултет. Всеки кандидат следва да изпрати кратко CV и мотивационно писмо до 11 февруари 2018 г. по електронен път до проф. Иван Иванов, директор на програмата (i_ivanov@feb.uni-sofia.bg) и до доц. Боряна Богданова (bpelova@gmail.com). Преди началото на изпита кандидатите трябва да платят такса в касата на Факултета за явяване на изпит, а по време на изпита да носят дипломата за висше образование – оригинал и ксерокопие, както и хартиено копие на CV и мотивационно писмо. Обучението продължава два семестъра за специалисти и 3 семестъра за неспециалисти и започва от 26 февруари 2018 год.

 

НОВО! Всички записани студенти ще имат възможност да кандидатстват за стипендия, учредена от GemSeek, която се отпуска за 1 студент на прием. Повече подробности за стипендията ще бъдат анонсирани допълнително по време на интервюто от представител на GemSeek.