Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Фасилити мениджмънт" / Стопанският факултет на СУ и сп. Фасилитис проведоха съвместно онлайн обучение

   

16.06.2021

 

На 9 юни сп. ФАСИЛИТИС и Центърът за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ проведоха онлайн обучение на тема „Тенденции, иновации и практики във фасилити мениджмънта“. В курса се включиха 12 представители на фасилити и пропърти мениджмънт компании, експерти и докторанти.

FM-2021

Обучението е част от инициативите, свързани с магистърската програма „Фасилити мениджмънт“ в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Обучението представи практична информация за съвременните технологии, практики и решения на въпросите, които се създадоха в динамичната обстановка през последната година. Бяха разгледани примери както от Европа, така и от България.

Обучението включваше лекции и отворени дискусии с участниците, по време на които те задаваха и по-конкретни въпроси, свързани с темата на курса.

Лектори в обучението бяха:

  • Анна Дунева, Оперативен Директор ФМ Европа в Teva Pharmaceuticals;
  • Веселка Данчева, Управител на Centermine;
  • Георги Христов, Управляващ директор, Apleona HSG Bulgaria;
  • д-р Петър Ташев, Мениджър “Бизнес развитие“, ай-Фасилити ЕООД.