Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Фасилити мениджмънт" / Гъвкавият модел на работа е тук, за да остане: гост-лекция на основателите на Multispace

   

13.01.2023

 

Рамона Радуйова и Спасен Ценов, основатели на Multispace, представиха на магистрите от специалност „Фасилити мениджмънт“ новия начин на работа, който е тук, за да остане – Flex work/хибриден начин на работа.

PXL_20230110_075346939 Copy

По време на дискусията със студентите, фокусът бе изцяло върху завръщане на служители в офисите, възможността за отдалечена работа и хибридния модел на работа. Дискутирани бяха предизвикателствата пред фасилити мениджърите, които трябва да се настроят към новия начин на работа, да търсят възможности за служителите на компанията, които да могат да работят от всяка точка – офиса, вкъщи, отдалечено работно място. Тук се намесва и платформата Multispace, която позволява на работодателите и фасилити мениджъри да дадат на служителите си възможността за работа от всякъде.

Бяха разгледани положителните и отрицателните страни на гъвкавия начин на работа и как платформата Multispace носи добавена стойност на компаниите и фасилити мениджърите, давайки възможност на служителите сами да избират своето работно място.