Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Възможност за участие в „Инкубатор за иновативни предприятия – Враца“, организиран съвместно от СУ „Св. Климент Охридски“, сдружение „АМОР“ и Фонда на фондовете

   

23.03.2023

 

Основната цел на проекта „Инкубатор за иновативни предприятия – Враца“ е да стимулира партньорството между младите предприемачи в страната чрез иновативни подходи за обучение и учене (симулации, ролеви игри, физическо и дигитално сътрудничество и др.).

Banner_Vratsa

За кого е подходящ проектът?

Всички млади и предприемчиви хора с идеи, на възраст между 15 и 30 години, от Северозападна България.

Какви умения ще придобиете:

  • генериране и развитие на иновативни идеи;
  • бизнес планиране;
  • създаване и финансиране на нов бизнес; представяне пред инвеститори;
  • развитие на предприемачески умения и др.

Как да кандидатствате и до кога?

За да кандидатствате, моля попълнете задължителния дигитален въпросник до 10 април 2023 г. Ако бъдете одобрен/а за участие в проекта, ще се свържем с Вас и ще Ви запознаем с програмата и следващите дейности.

Как и къде ще се проведе събитието?

Проектните дейности стартират в град Враца на 23 април (неделя) в заседателната зала на Общински съвет – Враца на адрес: ул. "Стефанаки Савов" № 6 (вход от страната на кино „Метропол“, ет. 3).

Кои са лекторите?

  • Сдружение Асоциация за международно обществено развитие (АМОР);
  • Софийски университет „Св. Климент Охридски“;
  • Фонд на фондовете.

Участието в проекта, след одобрение, е напълно безплатно! Разходите за участие в проектните дейности (транспорт, настаняване) са за сметка на организаторите.

Всички участници в проекта ще получат европейски сертификат Youthpass. Този сертификат е инструментът за разпознаване, разработен за проекти, реализирани в европейските програми за младежта. Чрез него участието в подобни проекти може да бъде признато като образователен опит и период на неформално и самостоятелно учене.