Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет беше основно почистен с помощта на Чисти.БГ

   

14.05.2024

 

Стопанският факултет отбеляза Деня на труда със сериозен труд. В рамките на почти цяло денонощие в сградата се извърши почистване на подовата мозайка с обща площ 1080 кв. м, на всички етажи, стълбищни пространства и 116 стъпала. Почистването включваше и ръчно стъргане на правите ъгли между стените, мозайката и стъпалата.

Untitled design (12)

„Чисти.БГ, добре дошли в голямата общност от съмишленици на Стопанския факултет. Благодарим на Вашия екип, който откликна на молбата ни и доброволно извърши цялостна обработка на мозайката и стъпалата. Ние споделяме единни ценности и принципи на работа, в която всеки е отдаден на това, което върши. Използвам случая да благодаря и на колегите от Стопанския факултет, които отделиха от почивния си ден и подкрепиха акцията“, заяви доц. д-р Марина Стефанова, зам.-декан „Устойчиво развитие, подкрепа и ангажираност“.

От своя страна, управителят на дружеството Николай Трифонов сподели: България и българското образование на спират да дават за нас! Гледаме да върнем жеста, с каквото можем.