Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Проф. д.ик.н. Соня Милева и доц. д-р Ия Петкова проведоха мобилност по програма „Еразъм+“ в Университета в Риека, Хърватия

   

08.06.2023

 

Проф. д.ик.н. Соня Милева и доц. д-р Ия Петкова проведоха мобилност по програма Еразъм+ в Институт по мениджмънт към Факултета по туризъм и хотелиерство на Университета в Риека, Хърватия в периода 22-26 май 2023 г.

Untitled design (3)

Представителите на Стопанския факултет взеха участие в международна седмица, чиято цел бе да се подобри и засили международното сътрудничество предимно между изследователи и преподаватели в областта на туризма, управлението и предприемачеството.

През седмицата се проведоха лекции, презентации от редица международни гост-лектори, обхващащи темите за развитие на туризма, за лидерството в мултикултурна среда, за значението на устойчивостта в предприемачеството, за модели на организационно управление и др. След официалната програма, участниците бяха поканени в град Опатия, за да научат повече за историята му.

Untitled design (4)