Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за лятна среща на МП „Енергийни пазари и услуги“ и networking с румънски колеги

   

04.06.2024

 

На 10.06.2024 г., от 19:00 часа, Алумни клуб кани всички випуски на магистърска програма „Енергийни пазари и услуги“ на лятно събиране. Срещата на по питие ще се проведе в Kitchen59 rooftop bar.

Поводът за срещата, освен желанието да споделим добро настроение, професионални новини, успехи и идеи, е и посещение на студенти от много сходна на нашата магистърска програма на Букурещкия университет по икономически науки. 14 техни студенти ще са в България по това време с цел запознаване с българската енергийна система, компании и професионалисти в областта на енергетиката.

Picture3epu

Молим за Вашата регистрация в следната форма по възможност до края на утрешния ден (05.06.2024 г. до 15:00 ч.), за да потвърдим броя на участниците с цел осигуряване на кетъринг:

Линк за регистрация

Следете официалния сайт на FEBA Alumni Club, www.febalumni.org, за новите дейности и събития, свързани с 20-годишнината на Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.