Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Катедра „Стопанско управление“ награди най-добрите студенти от бакалавърската програма „Стопанско управление“

   

13.06.2024

 

На 28 май 2024 г. катедра „Стопанско управление“, на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, награди студенти от бакалавърската програма „Стопанско управление“, отличени за високи академични постижения.

Доц. д-р Олимпия Ведър, ръководител на Катедра „Стопанско управление“, откри церемонията и поздрави най-добрите студенти от специалност „Стопанско управление“, които досега са постигнали най-високи академични успехи.

Доц. Ведър обяви отличените студенти от втори, трети и четвърти курс на специалност „Стопанско управление“ и им пожела високи професионални успехи като лично връчи награди и грамоти за отличие на тридесет и един от най-добрите студенти в специалността. Наградите бяха в категории за първо, второ и трето място за отличен успех.

С първо място по успех в първи курс е Славена Иванова Дудренова с успех 6,00. С първо място по успех от втори курс беше награден Костадин Миланов Шопов с успех 5,93. С първо място по успех от трети курс беше наградена Мария Красимирова Николова.

Отличените студенти благодариха на всички преподаватели от Стопанския факултет, Катедра „Стопанско управление“ за подкрепата и усилията.

Стопанският факултет е водеща институция в страната и региона на Балканите за обучение и изследвания в областта на икономическите и управленските науки.