Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Кариерният център на Стопанския факултет обяви победителите от конкурса „10 причини защо да уча в България”, организиран за ученици от НТБГ

   

24.05.2024

 

Кариерният център на Стопанския факултет организира конкурс за учениците от 9-и, 10-и и 11-и клас. от Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) със събраните средства от съвместния кариерен форум, провел се на 20 март 2024 г. Темата на конкурса бе „10 причини защо да уча в България“ с краен срок за изпращане на писмените разработки – 30 април.

Конкурс банер

Получените близо 20 есета бяха оценявани от комисия, председателствана от доц. д-р Атанас Георгиев – декан на Стопанския факултет, заедно с проф. д-р Елеонора Станчева-Тодорова – оперативен директор на Кариерния център към Стопанския факултет, и доц. д-р Деян Радев – зам.-председател на Сдружението на завършилите Стопанския факултет.

Комисията определи следните победители в конкурса:

  • Ася Христова (11. „и“ клас), която печели първо място с награда от 500 лв.
  • Тамай Местан (9. „з“ клас) и Валентин Крумов (10. „в“ клас), които си поделят второто място с по 300 лв. награда за всеки
  • Виктория Златанова (11. „б“ клас) на трето място с награда от 200 лв.

Поздравления на победители! Всеки един от тях ще получи информация по имейл за начина, по който ще бъдат изплатени сумите.

Кариерният център благодари на всички участници за техните усилия и творчески подход.