Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Екипът на MFG изнесе поредица от гост-лекции за магистрите от МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“ през изминалия семестър

   

08.07.2022

 

Екипът на MFG разработи и проведе поредица от тематични гост-лекции за магистрите от МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“ в рамките на курсовете „Наука за данните в бизнеса и финансите“ и „Приложения на изкуствения интелект във финтех индустрията“.

мфг

Като гост-лектори в програмата взеха участие д-р Апостол Мушмов, член на УС на MFG, Владимир Заков, Lead Data Scientist в MFG, Мартин Топалов, Data Scientist в MFG и Мария Йолова, също Data Scientist в MFG.

Гост-лекторите представиха пред студентите актуални теми в областта на разработването на автоматизирани решения във финтех индустрията, илюстрирани с примери от практиката и демонстрации в приложна софтуерна среда.

Ръководството на МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“ благодари на екипа на MFG за проведените лекции и осигурените учебни материали и ресурси към тях.