Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Конференции, семинари и специализации / Prometriks - гост в курса “Учеща организация" на доц. д-р Тодор Ялъмов: 20.11.2018 г., Стопански факултет на СУ, зала 200, 18.15 ч.

   

18.11.2018

skyrise-city

 

Prometriks - гост в курса “Учеща организация" на доц. д-р Тодор Ялъмов: 20.11.2018 г., Стопански факултет на СУ, зала 200, 18.15 ч.

 

Разговор с екипа (Таня Бриклер, Свестослав Занев и Виктория Евлогиева) на Prometriks за новият им инструмент (Skyrise City) за оценка на способностите, личностните характеристики и потенциала на даден човек, а оттам и за предвиждане на бъдещото му поведение на работното място чрез дигитална (видео) игра.

Таня Бриклер е съосновател и управител на Прометрикс, организационен психолог с близо двадесет години опит в сферата на психологическото тестиране и организационното консултиране. Ръководила е проекти за създаване на компетентностни модели и оптимизиране на процесите на подбор и оценка на работното представяне. Създала е методика за 360-градусова обратна връзка, широко използвана от компании в различни сектори в България. Предишният ӣ опит е в консултантска компания в САЩ, където се е занимавала с организационно консултиране и психологическо тестиране, а след завръщането си в България работи в екипа на ОС България от 2010 г. до основаването на Прометрикс през 2014 г.

Светослав Занев е с повече от 20 г. опит в работата с полиграф. Завършил е училището на Бакстър по детекция на лъжата (Сан Диего, САЩ) през 1997. До 2005 работи в Института по психология на МВР, където последната му длъжност е заместник-директор. След това основава ОС България в съдружие с италианския издател Джунти психометрикс и редица други компании в областта на психологическото измерване и управленското консултиране.

Виктория Евлогиева специализира в работата с инструмента Skyrise City на британската Arctic Shores.

До края на месец ноември можете да изиграете играта и да получите доклад за оценка безплатно.

 

Събитието във Фейсбук