Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Конференции, семинари и специализации / Покана за участие Climate-KIC

   

26.09.2016

cleantech_bulgaria_logo_noslogan-e1455542865477

Cleantech Bulgaria Foundation
Sofia Tech Park, Tsarigradsko Shose Blvd.
111 B
Business Incubator Building, Ground floor
Sofia, Bulgaria
Email: info@cleantech.bg
http://www.cleantech.bg,

 

Акселератор за чистите технологии отваря врати в България

Кандидатствайте до 30-ти септември 2016!

 

Клийнтех България (Cleantech Bulgaria) и Клаймът КИК (Climate-KIC) канят всички иноватори, с бизнес идеи за справяне с изменението на климата, да се включат в програмата “Start-up Accelerator”, която стартира през октомври 2016г. в гр. София.
Клаймът КИК Акселератор е най-мащабната европейска предприемаческа инициатива, насочена към подпомагане развитието на стартиращи компании (early stage start-ups) с фокус чисти технологии и решения за справяне с климатичните промени. Програмата предлага интензивна тримесечна програма за българските предприемачи, по време на която да придобиват ключови умения за развиване и валидиране на бизнес идеята си, презентиране и водене на преговори с потенциални инвеститори и клиенти. Акселераторът подпомага стартиращите компании да развият своя бизнес на международно ниво чрез подкрепа до 15 000 евро, менторство и достъп до топ-европейска експертиза и възможности за подкрепа за следващо етапи (later stage) на развитие.

 

Flyer