Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Конференции, семинари и специализации / Научен форум “Стратегии в науката” - Елзевир, Университетска библиотека и Философски факултет, 11-12.10.2010

   

Колеги,

Изпращаме ви програмата на научния форум “Стратегии в науката” организиран от Информационна компания Елзевир, съвместно с Философски факултет и Университетската библиотека на 11 и 12 октомври 2010 година. Часовете и залите ще ви съобщим допълнително.

11.Х. – Научен форум за стратегии в науката за водещи учени, ректори и зам.ректори, директори на научни библиотеки, МОМН. Ще се дискутират тенденции, оптимизиране на научната дейност, наукометрия.

12.Х. – Уоркшоп за автори – докторанти и млади научни работници с указания от редактори за изискванията и критериите за една научна публикация, SCOPUS. Паралелно тече в компютърната лаборатория уоркшоп за Embase.
Работен език – английски.

В качеството си на съорганизатори от нас се очаква да информираме най-широк кръг аспиранти, докторанти и млади научни работници за предстоящото събитие.

 

Д-р Анна Ангелова
Директор на УБ