Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Клубове и центрове / Студентски клуб "Спектър" / Новини от студентски клуб "Спектър" / Лиляна Георгиева, студент от програмата „Счетоводство и одит“ в Стопанския факултет и председател на клуб "Спектър", с участие в международна конференция в Ниш

   

24.06.2019

 

На 21 юни 2019 г. Лиляна В. Георгиева, студент в магистърската програма „Счетоводство и одит“ и председател на студентския клуб „Спектър“, взе участие в международната конференция на Икономическия факултет на Университета в Ниш по покана на организаторите. Участието ѝ беше с доклад на тема „Демографската криза в България: реалност, причини и мерки“.

1

Конференцията бе на тема „Регионално развитие и демографски процеси в страните от Югоизточна Европа“ и в нея участваха учени от Сърбия, България, Словения, Република Сръбска, Северна Македония и други. По време на дискусиите бяха обсъдени възможности за сътрудничество между страните от Балканския полуостров в различни направления. Материалите на всички участници бяха публикувани в сборник.

2