Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Клубове и центрове / Студентски клуб "Спектър" / Новини от студентски клуб "Спектър" / AVON Story: Beauty for a Purpose с Елизавета Корочбченко

   

28.03.2017

 

AVON Story: Beauty for a Purpose с Елизавета Корочбченко

Автор: Десислава Танчева

 

На 22.03.17 на студентски клуб „Спектър“ гостува поредната забележителна личност – Елизавета Коробченко , генерален мениджър на AVON за регион Балкани и финалист в престижния конкурс „Мениджър на годината 2016“ . Срещата премина в задушевна и приятелска атмосфера, като освен това беше полезна и за двете страни.

11

В минутите преди старта на събититето Елизавета беше сред студентите, широко усмихната и достъпна за всеки. Това отношение се запази и по време на презентацията й, като от топ мениджърката струеше самоувереност и позитивизъм. Коробчено обаятелно запозна публиката, както с професионалния с път в Coca Cola и АVON, така и с акцентите в историята и развитието на козметичната компания.

АVON е пример за това как благотворителността е най-удачното и естествено следствие от комерсиалния успех с многобройните си кампании по цял свят. Целта им е не само да сплотяват жените и да им помагат да се чувстват добре в кожата си, но и да ги подпомагат в борбата с рака на гърдата и домашното насилие.

Иновативният начин за анонимно задавне на въпроси по темата онлайн също пожъна успех с десетки въпроси, към отговорите на които Елизавета се отнесе сериозно и отговорно и успя да засити любопитството на гостите, а като изненада бе подготвила подаръци за всички от най-новата линия козметика на AVON – “Mark.”

22

Проф. Георги Чобанов също бе отличен по време на събитието със специална грамота за своя изключителен принос към дейността и мисията на клуб „Спектър.“ Той е един от чудесните примери за това как студенти и преподаватели могат да си сътрудничат и подкрепят взаимно, постигайки все по-големи и по-големи успехи.

33