Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Партньорството между Стопанския факултет и PMI Bulgaria Chapter бележи пореден успех

   

18.05.2024

 

На 18 май в Стопанския факултет се проведе сертификационен изпит за PMR (Project Management Ready). Явиха се 31 студенти, бакалаври, магистри, докторанти от Стопанския факултет, както и студенти от Философския факултет, специалност „Европейски проекти“. Всички те се сертифицираха успешно. Това е поредно постижение след като през миналия семестър 45 души, от 45 явили се, защитиха PMR сертификат.

Picture2

Успехът е резултат от съвместната работа на преподавателите и студентите от Стопанския факултет с членовете на PMI Bulgaria Chapter. За постижението имат голяма заслуга интересните гост-лекции и практически занятия, в които се включиха Анелия Червенова, Ивелина Чалдъкова, Наери Масихи.

Picture3.1

Ентусиазмът и упоритата работа на студентите, съчетани с опита на лекторите, създадоха стабилна основа на настоящи и бъдещи успешни ръководители на проекти.

Picture4.1

Партньорството между Стопанския факултет и PMI Bulgaria Chapter носи ползи за студентите, преподавателите, членовете на секцията и на фирмите.