Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / ESG Help Desk / ESG Media Corner

   

 

imgonline-com-ua-CompressToSize-prZl3He3Wnh8SC6

ESG Media Corner е медиен център, част от проекта ESG Lab и платформата ESG Help Desk на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Секцията „Авторски публикации“ представя разработки и теми, пряко свързани с Глобалните цели на ООН за устойчиво развитие (2030), различните ESG аспекти и добри практики.

ESG Help Desk e проект на Стопанския факултет и УниКредит Банк България, с цел развитие на ESG темата и подкрепа в това публичният сектор, бизнеса, общността и всички заинтересовани страни да получат достъп до актуална информация. ESG Help Desk представлява „one stop shop” платформа, съдържаща информация, достъп до инструменти, експертиза, съвети и възможност за по-задълбочено опознаване на ESG темата. Отчитането на ESG аспектите на дейностите на компаниите е показателно за стремежа им към устойчиво развитие, като същевременно показва ангажираност към социално отговорно поведение.

 

Част от медийните публикации, качени в ESG Media Corner, са разработени в сътрудничество с медийните партньори на ESG Help Desk – ESGnews.bg.