Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Балканско състезание по търговия на финансовите пазари, организирано от Boston Merchant Financial

   

10.05.2012

 

С това съобщение бихме желали да поканим Вас и студентите от Софийски университет "Св.Климент Охридски" да вземетете участие в Балканското състезание по търговия на финансовите пазари, което се организира от Boston Merchant Financial. Прикачено ще намерите презентация с по- подробна информация.

 

Състезанието ще се проведе между 21.05 и 31.05. В съревнованието ще се включат университети от всички държави на Балканите, както и част от Централна Европа. Участниците ще търгуват с демо сметки, заредени с виртуални 100 000 $. Използвайки нашата платформа Unitrader, студентите ще получат възможността да търгуват в реално време и по реални цени с валута, суровини, акции, индекси и ETFs.

 

Регистрацията стартира на 07.05 и всички студенти са поканени да участват в нея на интернет страницата ни www.bmfn.eu. Студентите могат да се упражняват до 21.05, когато всички сметки ще бъдат рестартирани до 100 000 $ и истинското състезание ще започне.

 

Победител е този участник, които събере най- голям капитал в края на състезанието и е затворил всичките си поръчки към тази дата. Първите трима ще получат реални сметки, заредени с истински пари. Наградите са както следва:

Първо място- 300 €
Второ място- 200 €
Трето място- 100 €

 

Това е поредното от серията състезания, които организира BMFN, след като първото междууниверситетско състезание, проведено на територията на България, пожъна голям успех.

 

Ние вярваме, че Балканското състезание по търговия дава уникална възможност на студентите от нашия регион да се срещнат със света на реалната финансова търговия и да приложат знанията си в него.

Ние от BMFN благодарим за Вашето сътрудничество и се надяваме, че това Балканско състезание ще допринесе за развитието на бъдещо сътрудничество.

 

Презентация BalkanUniTrader 2012 (pdf)