Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Стажантски програми в Куадрант Бевъриджис АД - Лято 2014

   

04.06.2014

 

СТАЖАНТСКИ ПРОГРАМИ ЛЯТО 2014

 

Куадрант Бевъриджис АД

(Pepsi, PriSun, Lipton Ice Tea)

 

Място: Централен офис, ул. „Постоянство” 67 А

Прием на документи:

Златина Димитрова Zadimitrovaz@pepsiint.bg

Телефон за контакт – 960 26 30.

Срокът за изпращане на автобиографии на желаещите да се включат е 23.06.2014.

 

ПОЗИЦИИ:

 

МАРКЕТИНГ

С този стаж в отдел Маркетинг стажантите ще се запознаят с изграждането и изпълнението на маркетинговите програми, включително: комуникация и контрол върху маркетинговите кампании/промоционални активности, преглед / редакция на уеб и интернет съдържание на ФБ страници и други канлаи на социалните мрежи. Стажът ще е свързан с подпомагане на администриране на маркетинговите дейности.

 

Умения: Отлични умения за работа с компютър: Excel, Power point; Графични умения умения и познания на статистическите инструменти на FB и Google ще са предимство.

Много добро владеене на английски език.

Позиция: 1

 

 

ПРОДАЖБИ

С този стаж в отдел Продажби стажантите ще научат за смисъла и важността на мърчандайзинга в продажбите, влиянието му върху обема на продажбите, принципите на мърчандайзинга и екзекуцията на маркетинговите програми н апазара. Стажът ще включва извършване на мърчандайзинг дейности в обектите на Куадрант Бевъриджис.

Умения: Отлични комуникативни умения

Позиция: 3

 

ФИНАНСИ И СЧЕТОВОДСТВО

С този стаж в отдел финансово- счетоводен стажантите ще могат да приложат на практика познанията си в областта на счетоводството. Ще участват в ежедневния контрол и обработка на финансово- счетоводни документи.

Умения: Знания в областта на счетоводството- основни.

Позиция: 1